Selecteer een pagina

The Creative Design

Webdesign & Grafisch ontwerp

 

Het verhaal achter ons bedrijf

The Creative Design is 16 jaar geleden als hobby ontstaan, hobbymatig bouwde we voornamelijk voor particulieren en kleine verenigingen websites. Daarnaast ontworpen we sporadisch  trouwkaartjes, visitekaartjes, muismatten etc. Na een aantal jaar onder de veilige vleugels van een bevriend ondernemer hard aan de weg te hebben getimmerd, zagen we eind 2019 een flinke stijging in het aantal projecten en het aantal zakelijke opdrachtgevers. Sinds 2020 operenen we als zelfstandige onderneming met een duidelijke visie, Non nonsense maar service! tegen een eerlijke prijs.

Je groeit niet als ondernemer als je altijd binnen je comfort zone opereert. De groei als ondernemer en de groei van je bedrijf begint aan het einde van je comfort zone!”

Wie zijn onze opdrachtgevers

Van de groenteboer op de hoek tot aan nationale en internationale ondernemingen. Welke ons voornamelijk via mond op mond reclame hebben leren kennen.

Het maakt voor ons niet uit hoe groot je bent of wat je jaarlijks omzet is. Of je particulier bent of ondernemer, we behandelen al onze opdrachtgevers op precies dezelfde manier en met de zelfde service!

Waarvoor kun je bij ons terecht

Webdesign

Hosting

k

Grafisch ontwerp

w

24/7 Support

Marketing

Kwaliteit

Branding

Eerlijke prijs

Contact

Telefonisch

06 34 68 90 24

E-mail

Info@thecreativedesign.nl

Adres

Slagveld 56, 3231 AP Brielle